Your Url Story Contest

Sunday, January 2, 2011

hah!

kontes lagi?! haha!

aku nak join kontes ni sebab cam menarik! joms layan!


ok. tuan punye kontes mintak citekan apa ada pada korangnye url.

http://nufadz.blogspot.com
nufadz..haha. klu yg mane kenal rapat ngn aku tau la kot.

nu - nurul. nama aku la. nama penuh nurulhuda
fadz - fadzil. nama laki aku yg lagi selesa aku panggil en fadel.
aku gabungkan jadi la nufadz.
nghehehe~
kitorang tadek can nak letak nama anak guna nama gabungan ni
tak kan nak letak nur nufadz kot?
takpon mohammad nufadz.
haha. dah bunyik cam sofaz lak! tak ke?
hahah. so nak abadikan jugak nufadz tu aku letak le jadi nama url aku!
ok la tu!

aku ngn en fadel ni kan ade bisnes.
so aku slalu la berangan nak jadikan nufadz tu nama komersil.
mane tau bleh lawan DKNY. tak pon KLS.
hahah.
satu hari nanti korang dengar la brand nufadz!
hahah~
dari aksesori pompuan, kasut, handbag, perfume, sampai la barang2 letrik!
satu rumah brand nufadz je.
pastu ade wisma nufadz sendiri.
cam wisma sani!
haha!
berangan tak hengat!

takpe2. mulakan dengan angan2. lepas tu usaha.
tawakkal. insyaAllah termakbul kan??

so adek mera zati yang kiut..pilih la akak jadi pemenang!
semangat tak hengat stori kat mira zati ni!
pick me pick me okek!

ok2..memandangkan aku ade dua member yg tgh enjoy sakan kat umah tu.
dari korang dok lepak layan bb yang tiut2 tu!
meh aku tag korang.
sila la join!

ibu ammar - huh? again? ngehehe

notakakiku: selalu je berangan aku ni kan?? baru perasan! hahaha~

1 comments:

mera zati M.z said...

tq join..
tggu update nanti k?
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails