aksi before raye

Monday, September 6, 2010

maybe sebab dah tadek mud nak wat keje.
asek pikir rendang mak aku je.
sedapppppnyeeee....!!!
maka aku asek dok hapdet blog je.

ari sabtu lepas aku g bukak pose kat umah makcik en fadel.
mak nanot nama diberi.
makan nasik ayam.
sedappp!!

pic nasik ayam tak terpikir lak aku nk hamek.
tapi aku ade pose before nak gerak g sane.
haha~
apsal muke aku sorang yg beria???

kepada yg perasan...tu tudung RM20 yg beli kat dewan. tudung baru.
dan baju itu juga baju baru yg dibeli di dewan! wakakaka.
dah pakai before raya okai!
notakakiku: designer baju tu rupenye x-kisas. apakah???

1 comments:

Fadliana said...

xmacam akk kat dewan tu pakai pon...hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails