Maisarah dah nak sihat~

Thursday, August 12, 2010

Alhamdulillah after 2 days badan maisarah agak2 panas, pagi ni before g keje tadi badan die dah ok sket. tak rase panas. alhamdulillah. smenanye mlm tadi pon badan die still panas. aku amek bye-bye fever die tu pastu tempek lagi skali kat dahi die. seb baek pagi tadi time sahur die dah tak panas.
lega la sket mama kat opis ni. tadek la risau cam smlm. arini maisarah dok ngn nenek jap. hopefully nabil yg demam smlm tak datang ler umah nenek. klu tak jangkit pulop kat anak mama.
papepon maisarah dah kembali ceria!! yeay!

mlm yg die memule demam.
aku tempek bye bye fever kat dahi die
maisarah kat klinik. garang ak muke dia? haha
dah sehat dah!
dah bleh senyum dah!!
notakakiku: semoga maisarah trus sehat. amin~

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails