Babi btol la~

Wednesday, January 27, 2010

Memang dasar babi la sape yang buat ni! Aku tak kesah la sama ada orang tu orang bukan islam atau islam sendiri yang cube mengeruhkan keadaan lagi..!
Tolong la respek agama memasing!! Letih la orang ramai nak bace mende2 camni kat paper! So kepada babi2 sekalian...jgn biarkan diri dan kepala anda jadi mangsa pergaduhan manusia yg cetek akal!!


(Petikan dari utusan malaysia)

Dua masjid dilempar 4 kepala babi: KPN minta rakyat bertenang

27/01/2010 12:17pm

KUALA LUMPUR 27 Jan. – Masjid Imam At-Tirmizi di Sri Sentosa di sini dan sebuah masjid di Taman Datuk Harun, Petaling Jaya dilempar dengan objek dipercayai kepala babi hutan, awal pagi ini.

Objek yang dibungkus dengan plastik putih berserta wang tunai sebanyak RM35 itu ditemui jemaah masjid selepas selesai menunaikan solat Subuh.
Kejadian yang sama juga berlaku di sebuah masjid di Taman Datuk Harun, dipercayai dilakukan kumpulan atau individu yang sama.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan yang melawat Masjid Imam At-Tirmizi hari ini meminta rakyat supaya bertenang dan tidak menimbulkan kekecohan berikutan kejadian itu.
Beliau turut memberi amaran kepada mana-mana pihak yang cuba menimbulkan ketegangan kaum agar menghentikan tindakan mereka. – Utusan

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails