doa untuk anak2

Thursday, January 26, 2012


ingat lagi mase berpantang taime maisarah.
maisarah mmg jenis tak tido mlm.
mate die akan bulat sebualat2nya dan die akan melilau tgk sekeliling.
memule tu horror la sangat aku ni. org kate bb snang kene cuit ngn setan.
esoknye aku stori la kat ayah aku.
ayah aku pas satu buku ni.
die cakap "dalam ni ade doa nk halau setan jauh dari anak kite"
so stat dari ari tu, mmg aku dok hafal la doa ni. iyas pon same.
aku slalu hembus2 kat anak2 aku.
skang aku nak share ngn korang lak.

pic ni aku amek dari wall fb islamickids.

notakakiku: banyaknya ilmu yg ayah curahkan!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails