Entri Kuciwa : Nape asek aku je yg salah?!

Wednesday, December 2, 2009

Lagi2 isu JPKA :
Ye! Salah aku sbb tak double cek keje anak buah aku!
Aku sorang je ke yg salah?

Lagi2 isu kursus:
1. Nape tak buat awal2?
Kan dah decide buat lepas raya. Mmg plan nak buat bulan 10 pon. Tapi nak wat camne. Dah aku masuk spital. Mase kat spital ade yg janji nak tolong buatkan. Last2..aku sorang gak yg kene hadap. Bile tak dapat wat bulan 10. Aku gak yg kene marah. Aku sorang je ke yg salah?
Bile dah plan nak wat bulan 11, tetibe ade plak mulut busuk bau longkang yg sebok kate duit takde! Bodoh! Padahal duit melambak lagi! Dah terpakse batal! Salah aku sorang je? Sape yg bodoh sgt pegi percaye cakap orang luar tu? Bile tak dapat nak spend duit mula la tergedik nak suh aku wat kursus. Bile dah wat bulan 12 ade lagi mulut longkang yg sebok kate apsal bulan 12?Menggelabah! Last2 aku gak yg salah! Aku sorang je ke yg salah?

2. Nape bawak ramai sangat orang operasi?
Aku ke sorang yg decide? Aku dah mintak izin bos operasi dah pon! Aku sorang je ke yg salah? Adilnye!!

3. Nape nak bawak orang waran ramai?!
Sekati ko la nyonya. Camne pon aku jugak yg ko blame!!

Lagi2 isu KAWALAN:
KAWALAN tadek keje?! Lantak la nyonya.
Klu kawalan tak buat keje penyesuaian CPK tak dapat penghargaan dari BA, KKR!
Klu kawalan tak wat keje, sumer jawapan audit mmg tak terjawab la nyonya!
Klu kawalan tak wat keje, aku takde la nak bagi ko report bulan2 tu!
Klu kawalan tak wat keje, mati ko handle JPKA sowang2!

Lagi2 isu pasal AKU!!
Seriously aku dah fed up! Macam aku sorang je yg salah! OK fine! Mmg aku je yg salah! Yg len2 tu mmg sume btol! Mmg diorang pandai! Pandai mulut manis dan bermuka manis! Aku??
Tetap maintain rockstar aku! Hmm...susahnye nak keje ngan aku ni. Sorang yg pandai melawan dan sentiasa merasakan dirinye betul! (Eh tak2..tu dah angkuh dah tu! haha)

p/s: Better jadi cam Nik Aziz. Trus tadah tangan mohon pertolongan dari Allah supaya dibukakan pintu hati mereka ni..(woopssii..selain nyonya la. nyonya tu tak yah sbb die kafir!) tak pun klu mereka tak sedar2 jugak. Mohon diturunkan bala ke atas mereka!! Hmm...
Baek sgt ke aku ni sampai nk doa org camtu??? Allahu Akbar!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails